Roulette Strategie

by Frits

Gister had ik een discussie met een vriend van me, en hij beweerde “Blackjack is veel leuker, want daar kan je ten minste een strategie spelen.”. Uiteraard schoot dit bij mij in het verkeerde keelgat! Ik speel toch al jaren roulette voor geld, en speel altijd wel een bepaalde strategie! Zeker nu ik tegenwoordig online speel is het makkelijker voor mij om een strategie te spelen!

De strategie die ik het meest speel is de ‘Martingale-Progressie’-strategie, of in gewoon Nederlands: verdubbel bij verlies. Het komt er op neer dat je inzet op zwart of rood, en dat wanneer je verliest je de inzet verdubbeld.

Dit systeem werkt omdat wanneer je inzet op zwart of rood je bij winst je inzet verdubbeld. Zet je 1 euro in, en je wint, dan win je dus 2 euro. Zet je 1 euro in, en je verliest, dan zet je daarna 2 euro in. Win je dan? Dan win je dus 4 euro, terwijl je totale inzet maar 3 euro was, een winst van 1 euro dus.

Stel je verliest de eerste en twee ronde, dan heb je dus in totaal 1+2=3 euro ingezet. Daarna zet je in de derde ronde 4 euro in (je verdubbelt de twee euro die je in de tweede ronde had ingezet). Als je in de vierde ronde wel wint dan krijg je dus 8 euro terug, terwijl je totale inzetten dus 7 euro waren. En weer een winst van 1 euro.

Ik moet je wel waarschuwen, dat dit -helaas- niet een strategie zonder risico is. Want als je een aantal keer hebt moeten verdubbelen kan het gebeuren dat je daarna niet meer kan verdubbelen, omdat of je geld op is, of omdat je de tafel limiet hebt bereikt. En als je niet meer kan verdubbelen kan je dus ook niet meer je verloren geld terug winnen. Mijn advies is dan ook: speel nooit met meer geld dan dat je kan verliezen.

Groetjes
Frits!

PS als je nog vragen hebt over deze roulette strategie kan je me natuurlijk altijd even emailen!

Previous post:

Next post: